2751066728, 2757041753 6977471464 Κρυονέρι, Κυνουρίας - Αρκαδία
 
Ο Πέτρος
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια - Διαμερίσματα Κρυονέρι Κυνουρίας, Αρκαδία

Στο Κρυονέρι Κυνουρίας, στην Αρκαδία, ανάμεσα σε μια καταγάλανη ειδυλλιακή παραλία με 2 πηγές που αναβλύζουν νερό στην ακτή και μια καταπράσινη βουνοπλαγιά, θα βρείτε τα ενοικιαζόμενα δωμάτια - διαμερίσματα μας "ο Πέτρος”, όπου σας υπόσχονται μία άνετη και ευχάριστη διαμονή κατά την διάρκεια των διακοπών σας.
 
Μέσα σε ένα μεγάλο και όμορφο χώρο, περιτριγυρισμένο από πράσινο και σε απόσταση αναπνοής από την ξακουστή παράλια του Κρυονερίου Kυνουρίας, έχουμε δημιουργήσει 8 πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα διαμερίσματα που μπορούν να καλύψουν κάθε σύγχρονη ανάγκη κατά την διάρκεια της διαμονής σας. 
 
Αποτελούν ιδανική επιλογή για τις διακοπές στην Αρκαδία και μπορούν να φιλοξενήσουν ζευγάρια, οικογένειες και παρέες. Ο μεγάλος κήπος του συγκροτήματος δίνει τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους και τα παιδιά τους να απολαύσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και παιχνιδιού, μέσα σε ένα ήρεμο και μοναδικό τοπίο. 
 
Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια - διαμερίσματα μας "ο Πέτρος” είναι σίγουρα μοναδικός προορισμός για όσους θέλουν καλοκαιρινές διακοπές με ευχάριστη και φιλόξενη διαμονή απολαμβάνοντας την ηρεμία της φύσης, το καταπράσινο περιβάλλον και την πεντακάθαρη θάλασσα η οποία απέχει από τα διαμερίσματα μας 60 μέτρα και μπορείτε να απολαύσετε καθημερινά το μπάνιο σας. 
 
 
Σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα μας, θα βρείτε το μαγευτικό Τυρό, καθώς και άλλους μοναδικούς προορισμούς για να εξερευνήσετε σε κοντινές αποστάσεις.
 
Επιλέγοντας το Κρυονέρι τόσο για την ολιγοήμερη απόδραση σας, όσο και για τις διακοπές σας, θα ανακαλύψετε έναν εκπληκτικό προορισμό μιας απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που συνδυάζει όλα εκείνα τα στοιχειά που θα σας οδηγήσουν στο όνειρο. 

Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε και ελπίζουμε να απολαύσετε τη διαμονή σας και να αγαπήσετε
το Κρυονέρι Αρκαδίας όσο εμείς.

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια - Διαμερίσματα 
Κρυονέρι, Κυνουρίας / Αρκαδία
Τηλ: 2751066728, 2757041753 Κιν: 6977471464