2751066728, 2757041753 6977471464 Κρυονέρι, Κυνουρίας - Αρκαδία
 
Η Περιοχή μας
Ο Πέτρος | Ενοικιαζόμενα Δωμάτια - Διαμερίσματα Κρυονέρι Κυνουρίας, Αρκαδία

Το Κρυονέρι αποτελεί ένα μαγευτικό χωριό που συνδυάζει το πράσινο της φύσης με το γαλάζιο της θάλασσας. Είναι Νοτιοανατολικά της Πελοποννήσου και αποτελεί ιδιαίτερα τουριστική περιοχή.
 
Η ονομασία που προήλθε από τις πηγές που υπάρχουν στη στεριά - μία εκ των οποίων υδροδοτεί και το νησί των Σπετσών μέσω υδροφόρων πλοίων - αλλά και από το γλυκό νερό που αναβλύζει μέσα στη θάλασσα.
 
Διαθέτει μαγευτική παραλία, με γαλαζοπράσινα κρύα νερά, πλούσια βότσαλα και βλάστηση που φθάνει μέχρι το νερό, η οποία είναι ιδιαίτερα γνωστή στους νέους και σε όσους αισθάνονται νέοι, λόγω του beach bar που κρατάει το ρυθμό στην καλοκαιρινή διασκέδαση διοργανώνοντας ξεχωριστά πάρτι μέχρι πρωίας
 
Το πάντρεμα των χρωμάτων του πράσινου και του μπλε, η ηρεμία του τοπίου είναι χαρακτηριστικά της περιοχής που αποπνέουν ηρεμία και χαλάρωση και αποτελούν ιδανική επιλογή για ανθρώπους που αναζητούν ηρεμία.
 
Το Κρυονέρι έχει υψόμετρο 13 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 37,3095623212 και γεωγραφικό μήκος 22,8181403675. 
 
 
Σε απόσταση 10 χιλιομέτρων θα βρείτε τον πανέμορφο Τυρό, όπου είναι χτισμένος στις πλαγιές του Πάρνωνα και στην παραλία μέσα σε ένα πανέμορφο και πράσινο ορεινό τοπίο. Αποτελεί σίγουρα ένα αξιόλογο παραθεριστικό κέντρο της Αρκαδίας που περιλαμβάνει τρεις οικισμούς, τον ’νω Τυρό, ορεινό οικισμό χτισμένο στις πλαγιές του Πάρνωνα, τον Κάτω Τυρό, λίγο χαμηλότερα, και την Παραλία Τυρού, τον παραθαλάσσιο οικισμό που έχει αναπτυχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια.
 
Η  Παραλία Τυρού, έχει εξελιχθεί σε αξιόλογο θερινό παραθεριστικό κέντρο. Είναι κτισμένη σε κατάφυτη περιοχή, κατά μήκος ενός μικρού κόλπου και δίπλα από μια μεγάλη και όμορφη παραλία, από τις ωραιότερες της Πελοποννήσου.
 
Κοντά στον Τυρό, στην κορυφή του υψώματος Κάστρο στην άκρη της παραλίας, βρίσκονται υπολείμματα αρχαίου οικισμού και κυκλώπειων τειχών. Κάτω ακριβώς από το λόφο είναι η πανέμορφη παραλία της Λιγεριάς, στην οποία οδηγεί μόνον μονοπάτι, ενώ στην πλαγιά του δεσπόζουν τρεις συντηρημένοι μύλοι.

Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε. 
Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε και ελπίζουμε να απολαύσετε τη διαμονή σας και να αγαπήσετε το Κρυονέρι Αρκαδίας όσο εμείς.

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια - Διαμερίσματα 
Κρυονέρι, Κυνουρίας / Αρκαδία
Τηλ: 2751066728, 2757041753 Κιν: 6977471464