2751066728, 2757041753 6977471464 Κρυονέρι, Κυνουρίας - Αρκαδία
 
Δωμάτια - Παροχές
Ο Πέτρος | Ενοικιαζόμενα Δωμάτια - Διαμερίσματα Κρυονέρι Κυνουρίας, Αρκαδία

Τα 8 ενοικιαζόμενα δωμάτια - διαμερίσματα μας στο Κρυονέρι Αρκαδίας, λειτουργούν όλο το χρόνο και μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως και 5 άτομα το κάθε ένα. Αποτελούν την ιδανική επιλογή για όμορφες, ήσυχες και οικογενειακές διακοπές, συνδυάζοντας μοναδικά τη φύση με τη θάλασσα. 
 
Διακοσμημένα με μεράκι και γούστο, φροντίσαμε έτσι ώστε όλα τα διαμερίσματα να είναι άνετα και λειτουργικά για να μπορούν να σας προσφέρουν μία ευχάριστη διαμονή κατά την διάρκεια των διακοπών σας, την χαλάρωση και την ξεκούραση που επιθυμείτε.
 
Όλα τα διαμερίσματα μας διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις που είναι απαραίτητες για μία ευχάριστη διαμονή όπως, κουζινάκι, ηλεκτρικό ψυγείο, σκεύη κουζίνας, κλιματισμό, αυτόνομο μπάνιο, τηλεόραση και μεγάλα μπαλκόνια με θέα.
 
Κουζινάκι & Σκεύη κουζίνας

Κουζινάκι & Σκεύη κουζίνας

Ηλεκτρικό Ψυγείο

Ηλεκτρικό Ψυγείο

Αυτόνομο Μπάνιο

Αυτόνομο Μπάνιο

Τηλεόραση

Τηλεόραση
 

Τηλεόραση

Μεγάλο Μπαλκόνι

Κλιματισμός

Κλιματισμός
 

 

Δωμάτια:

 

 

 

Εξωτερικό Χώρος:

 

 
Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματά μας, απέχουν 60 μόλις μέτρα από την θάλασσα, όπου μπορείτε καθημερινά να απολαύσετε την πεντακάθαρη θάλασσα του Κρυονερίου καθώς και να κάνετε την ηλιοθεραπεία σας. 
 
Στόχος μας είναι να είμαστε εκεί σε ότι χρειαστείτε και να φροντίσουμε ώστε να να μην σας λείψει τίποτα κατά την διάρκεια διαμονής σας στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματά μας.

Γνώμονας μας η φιλικότητα και η ζεστασιά της φιλοξενίας. 
Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε και ελπίζουμε να απολαύσετε τη διαμονή σας και να αγαπήσετε
το Κρυονέρι Αρκαδίας όσο εμείς.

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια - Διαμερίσματα 
Κρυονέρι, Κυνουρίας / Αρκαδία
Τηλ: 2751066728, 2757041753 Κιν: 6977471464